Voksne lepper – fukt og mykhet

Voksne lepper – fukt og mykhet

Det skjer mye rundt munnpartiet med alderen, og voksne kvinner kan få gjort de små korreksjonene som gjør dem yngre. Vi har spurt de erfarne Restylanebehandlerne Evelyn Hals og Julie Horne om hvordan de går frem og hva de tar hensyn til.

Hva ønsker de mer voksne kundene?

Foto: Julie Horne, Eger Skin Clinic

Julie Horne: ”Voksne damer ønsker å erstatte volumtap, og få tilbake det volum de en gang hadde. Når vi blir eldre minsker våre fettdepoter i ansiktet, og det gjelder også leppene. Det dannes i tillegg vertikale linjer, såkalte «røykelinjer», selv om man ikke røyker. Noen synes at leppestiften «flyter ut» i disse linjene. Det kan man ordne ved å definere leppekanten. For voksne kvinner kan det være aktuelt å behandle mer av området rundt munnen, som for eksempel munnviker som lett kan henge litt nedover.

Sensuelle lepper

Evelyn Hals driver sin klinikk i Mjøndalen ved Drammen og bekrefter dette: ”Leppene blir smalere og mer rynkete med alderen, med mindre volum – blant annet fordi produksjonen av hyaluronsyre avtar. Når man behandler leppene med Restylane, definerer vi med å legge litt i leppekanten, som vil redusere røykelinjene. Man kan også behandle linjene på overleppen for seg selv, men de aller fleste vil gjerne ha litt i leppene i tillegg. Ikke minst for å restaurere volum og tilføre fukt.

De beste leppetipsene

Hva med unge lepper? Les her.

”Alle ønsker naturlige resultater. I Restylanes leppeserie er det produkter som oppfyller alle ønsker», avslutter Evelyn Hals.

HUSK Å GÅ TIL EN AUTORISERT RESTYLANEBEHANDLER. SE ALLTID ETTER GYLDIG ID-KORT!Vi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: