The Gold Standard

The Gold Standard

Restylane er verdens mest dokumenterte filler med hyaluronsyre. Restylane har vært på markedet i over 25 år, og er brukt i mer enn 30 millioner behandlinger i over 70 land.

 

Restylane er det klare førstevalget for estetiske behandlere verden over, og ansett som The Gold Standard innad i bransjen. Ingen av Galdermas konkurrenter har klart å produsere gel av hyaluronsyre med samme egenskaper som Galdermas patenterte NASHA™-teknologi.  Konkurrerende kopiprodukter er enten løsere enn NASHA-gelene, og kan derfor ikke bygge og opprettholde volum på samme måte. Eller de er betydelig mer kjemisk forandret. En omfattende kjemisk modifisering betyr at materialet skiller seg tilsvarende fra naturlig hyaluronsyre, og disse gelene kan derfor oppleves som fremmedlegemer i kroppen med dårlig biokompatibilitet (stor grad av betennelsesreaksjoner, innkapsling og hurtig nedbrytning).Restylane finnes kun på utvalgte klinikker

Galderma bruker store ressurser på kontinuerlig opplæring og oppdatering av sine samarbeidspartnere.

God kunnskap om anatomi, ulike injeksjonstekkniker, produktkunnskap og helhetsforståelse er avgjørende for trygge behandlinger og naturlige resultat.

 


Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: