Sommerinnspurten

Sommerinnspurten

Vi er så heldige å få de beste rådene fra en av de beste ekspertene. Kosmetisk sykepleier Karianne Solberg Aker på Klinikk Kontura har lang erfaring med anti-aging og kosmetiske behandlinger. Få hennes ekspert-tips her.

Hvordan kan vi gjøre huden sommerklar?

Eksfolier huden på hele kroppen. Det fjerner døde hudceller og bidrar til raskere cellefornyelse. Jeg anbefaler en kornpeeling, og heller utsette syrebehandling til høsten for å unngå pigmentering. Uansett hvilken peeling du velger anbefaler jeg solfaktor, fordi huden blir ekstra sensitiv. Ønsker du en gyllen hudtone anbefaler jeg selvbruningsmousse og fuktighet etter eksfolieringen.

Hva er dine beste hudpleietips til sommeren?

Om sommeren krever huden andre produkter enn om vinteren. Jeg anbefaler derfor å tilpasse hudpleie til årstid. Personlig er jeg veldig glad i dagkremen Green Tea fra Elixir. Solkremen er et lett produkt som er fin under make-upen om sommeren, og gjør at man trenger minimalt med foundation og pudder. Husk at du bør smøre deg hver 2.-3. time når du er ute i solen. Det er viktig å smøre alle deler av kroppen som blir eksponert for sol. Et tips kan være å bytte ut bodylotion med solfaktor om sommeren.

Generelt synes jeg at unge kvinner er flinke til å bruke solfaktor, men vi kan bli enda flinkere og beskytte oss året rundt! Det er viktig å investere i riktige produkter. Det gir resultater for hudkvaliteten å ha gode rutiner og bruke produkter av god kvalitet. En konsultasjon med en hudekspert vil kunne gi deg produkter som passer din hudtype.

Har du noen favorittbehandlinger?

Restylane er mitt favorittprodukt. Det er så givende å se de naturlige resultatene man kan oppnå. Restylane har en stor portefølje av produkter, tilpasset de fleste behov. Huden må vedlikeholdes! Jeg mener at den aller beste investeringen man kan unne seg selv er en kur med tre behandlinger med Restylane Skinbooster. Etter kuren kan man komme tilbake hver 6. måned for en såkalt «touch up». Dette bidrar til at huden holder seg frisk og fin.

Jeg har erfart at de fleste kundene jeg hatt inne til denne behandlingen opplever resultater som økt fuktighet, jevnere hudtone eller at akne-arrene bli mindre sjenerende. Holder man behandlingen ved like med en liten ”touch up” varer resultatet.

Frøydis ble kvitt aknearrene

Mange får tørre lepper. Har du noen tips?

Vi må selvfølgelig ikke glemme leppene og området omkring munnen, Det er ofte i disse områdene kundene opplever de første aldringstegnene. Leppene mister gjerne fylde og man kan oppleve linjer og volumtap. En liten forbedring med Restylane Kysse til den som ønsker et diskret resultat med fuktighet, eller Restylane Defyne til den som ønsker litt mer definerte lepper, kan gjøre underverker for selvtilliten. Restylane Fynesse er et «soft» produkt som glatter ut fine linjer i området rundt munnen. Jeg har erfart at produktet gir svært gode resultater på området rundt overleppen. Over tid gir disse behandlingene i kombinasjon fantastiske resultater.

Skinboost til sommeren

Hvordan kan man være sikker på at det er en seriøs behandler man går til?

Du må investere for å vedlikeholde huden din. Velger du Restylane er du sikker på at du får kvalitet. Jeg ser dessverre flere dårlige resultater og komplikasjoner fordi enkelte velger billige kopiprodukter. Jeg forstår at pris kan være avgjørende for enkelte, men velg for all del kvalitet fremfor pris. I tillegg er det mange behandlere som tar alt for høy risiko og som ikke har god nok utdanning til å utøve kosmetiske behandlinger. Velger du Restylane er du sikker på at behandleren er sykepleier, lege eller tannlege. Som kunde er du i din fulle rett til å få se produktet før injisering. Vær kritisk til hvem du velger. En autorisert Restylane-behandler vil alltid bære et gyldig ID-kort, utføre en konsultasjon før behandling, samt be deg utfylle et Harmony-skjema. Skjemaet har til hensikt å kartlegge dine behov og minimere risikoen for komplikasjoner.

Hvorfor du alltid skal se etter ID-kort

Som behandler vil jeg jobbe med deg individuelt, slik at du kan få et friskere og naturlig resultat over tid. På Klinikk Kontura er vi et team som jobber med kosmetiske behandlinger og kosmetisk kirurgi. God sommer!Vi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: