Sliter du med aknearr?

Sliter du med aknearr?

Med tid, tålmodighet og kompetanse kan man gjøre mye for å redusere synligheten av aknearr. Vi har spurt Lise-Mette Strand, kosmetisk sykepleier og Restylane behandler på Aleris Nobel i Oslo.

Her er Lise-Mette Strands beste råd for aknearr:

  1. 300x225-Lise-Mette-Strand-112809_Nobel_0018bGode hudpleierutiner: Man må få huden i balanse, om den er tørr eller fet. Før man vurderer klinikkbehandlinger, må man sørge for å pleie huden sin optimalt hjemme først. En god renserutine og skrubb. Deretter fukt med næring og solbeskyttelse, og et produkt som jobber om natten.
  2. Retinol:  Aknehud kan behandles med produkter som inneholder retinol / A-vitamin krem som jobber med hudstrukturen i dybden. Hvis aknearrene er pigmenterte, mørkere enn hudens egentlige farge, kan man bruke produkter som har en litt blekende effekt. Les mer om retinol her.
  3. Restylane Skinboosters: Små injeksjoner med Restylane Skinbooters stimulerer fibroblastene, kollagenproduksjonen og bidrar til fuktbalanse. Har man for lite fukt i huden produseres mer talg, som igjen kan utvikle seg til kviser og arr. Restylane Skinboosters stimulerer hudens fuktbalanse, som reduserer talgproduksjonen og gir en sunnere hud. Restylane Skinboosters gir også litt volum, som kan minske synligheten av søkk etter akne arr. Effekten kan vare i 6-12 måneder, og det anbefales å ta 3 behandlinger med 4 ukers mellomrom, deretter vedlikehold en gang i året.
  4. Kjemiske peelinger: Kombinasjonsbehandlinger er det beste. Kjemiske peelinger kommer i forskjellige styrker og jobber med hudstruktur og jevner ut hudtonen.

Det er viktig at du går til en autorisert klinikk og får et individuelt opplegg som passer til din hud. Finn din klinikk her.

Få flere tips fra Lise Mette Strand her. Lykke til!Vi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: