Skjønnhetstrender 2019

Skjønnhetstrender 2019

Vi lever lenger, er aktive store deler av livet, søker livskvalitet og egenutvikling. Dermed vil vi også ta vare på helse og utseende, og være en god versjon av oss selv. Vi har spurt Pia Cernic om hvilke skjønnhetstrender hun tror vil bli med oss inn i det nye året. Pia driver Beautycodes by Pia i Bergen og er 1 av 7 i Norge som er på Masternivå blant autoriserte Restylanebehandlere.

Hva ønsker kunder i dag?

Vi vil alle se best mulig ut. Trendene innen skjønnhet/hud, er at man vil ha resultater med lite nedetid. Vi vil også ha individualiserte behandlinger som er designet for å forbedre huden.

Hva kommer vi til å se mer av i 2019?

Her er mine tips om hva som blir populært også neste år.

Aktive ingredienser:

Vi vil se mer ”boosting” av aktive ingredienser i hudpleieprodukter. Hudpleieseriene vil introdusere ”boostede” versjoner for de som vil ha mest mulig ut av produktene med minst mulig irritasjon.  Dette gjelder spesielt innen behandling av rødhet, fine linjer/rynker og urenheter/akne. Et slikt produkt er Elixir Retinext Advanced Corrective Serum som lanseres i januar 2019.

Clean Beauty:

Vi vil søke produkter som ikke inneholder ingredienser som silikon, parabener og sulfater. Trenden er også at produsenter vil tenke mer miljøvennlig, og vil benytte gjenvinnbar emballasje som glass, resirkulerte, naturlige og plantebaserte materialer.

Et eksempel er SuzanObagiMD kremserien, som kommer til Norge i januar 2019.

Hva er de mest populære behandlingene du tenker vil fortsette inn i 2019?

De mest populære behandlinger som er designet for å forbedre huden:

  1. Microneedling
  2. Behandlinger og produkter med A-Vitamin

Populære behandlinger til kropp

  1. Hårvekst behandlinger (spesielt menn, men også kvinner)
  2. Body Contouring

Hva er dine topp tre anbefalinger?

Mine topp 3 klinikk behandlinger som har til felles at resultatet er naturlig, og ingen ser «behandlet» ut:

  1. Sprinkles:

Et lite touch av muskelavslappende middel som er nok til å få musklene til å slappe av og gi et mer fresh og opplagt utseende, uten å se behandlet ut!

  1. Microneedling: Aquagold fine touch.

Dette er den ultimate behandlingen for huden. Denne skreddersydde behandlingen som inneholder Hyaluronsyre (Restylane Skinbooster), en liten dose muskelavslappende middel og peptider/vitaminer, gir mindre porer, glattere hudoverflate og en nydelig glød. Og det beste av alt: Ingen blåmerker eller nedetid.

  1. The Ogee Curve

Ogee kurven er  fylden i kinnene som danner en myk S-kurve i ansiktet. Når ansiktet mister volum,  forsvinner fylden i ansiktet, og man ser ofte sliten ut. Ved å legge små mengder Restylane i på utvalgte punkter i kinnene, får man mer spenst i huden og den ser mer fyldig og ungdommelig ut.  Behandlingen gir et umiddelbart resultat. Igjen, behandling uten å se behandlet ut.Vi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: