Skjønnhetstrendene 2018

Skjønnhetstrendene 2018

Nytt år, nye muligheter. Også når det gjelder å ta vare på seg selv. Hva er skjønnhetstrendene 2018? Det har vi lurt på og fått svar fra to av landets dyktige autoriserte kosmetiske sykepleiere. Pia Cernic og Heidi Broadhurst.

Pia Cernic, Beauty Codes by Pia, Bergen:

”Kunder strømmer til behandlinger som gir et naturlig resultat med svært lite nedetid. De kommer heller oftere, enn å gjøre få, men store behandlinger. Trenden”jo større jo bedre”, er byttet ut med ”alt med moderasjon”. Borte er oversized-rumper og unaturlig store brystimplantater. Vi skal ha kurver, men en tonet, slankere og mer sexy kropp. Tenk Beyonce.”

”Naturlig fyldige lepper kommer som et motsvar til overdimensjonerte lepper. De skal være myke, med naturlig fylde og fukt – store overfylte lepper er så ut! Restylane sine leppeprodukter gir både fukt og litt, naturlig volum og mykhet.”

”Huden skal ha et friskt og sunt utseende med en ungdommelig glød – uansett alder. Aktive ingredienser er i vinden som aldri før, men nå vil vi vite at de har dokumentert effekt:

Retinoider (A vit), Hyaluronsyre (som i Restylane) og Peptider er det som gjelder. En populær behandling er Mesoterapi med aktive ingredienser som injiseres med MesoGun og gir minimal nedetid.

Ekspertenes vintertips

”Retinoider anbefales å starte med i slutten av 20-årene som forebygging mot aldring, og deretter for å vedlikeholde resultatet. Retinoid kremer kan også bidra til å redusere akne, solskader og arr. Jeg liker Retinext fra Elixir eller Retamax fra ZO Medical. Klinikkbehandlinger som lysterapi, samt hjemmebehandling med microcurrent hudapparater er også populære i 2018. Ziip Beauty er en god anbefaling.”

Pias tips til det nye året:

Heidi Broadhurst, Avea klinikken i Stavanger

”Naturlig er definitivt mer ”in”, men samtidig begynner det å bli mer akseptert å ta behandlinger for å forebygge aldringstegn og ha en sunn hud. Flere tar vare på seg selv og holder seg bedre. Alder blir bare et tall, men de fleste ønsker ikke å se behandlet ut. De vil bare høre at de ser opplagt og friske ut. Stikkordet fremover er: ”Forebygging”. Derfor er den største gruppen kunder kvinner 35+ som starter behandlinger for å ta vare på hud og utseende, før rynkene får satt seg ordentlig.”

Røykelinjer og sur munn

”Det er veldig populært å behandle litt om gangen med Restylane. Litt kinnben, litt kjeve, kråketær, røykelinjer rundt munnen. Trenden er harmoni og helhet, uten å overbehandle.

Mange har fokusert en del på hud. Det er lite vits å være rynkefri hvis huden ser gusten og dårlig ut. Flere tar vare på huden sin med gode produkter og behandlinger.

Volum og konturering

Det har i det siste vært en del fokus på konturering av kjeven. Det gjelder alle aldre, som ønsker å markere kjeven. Folk ser trender på Youtube, spesielt fra USA.

Profesjonelle råd mot gusten hud

 Vi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: