Røykelinjer rundt munnen?

Røykelinjer rundt munnen?

Røykelinjer er visst noe vi kvinner får, selv om vi ikke røyker! De kalles også ”barcodelinjene” – som jo er litt morsommere. Mye av aldringen skjer akkurat rundt munnpartiet. Vi har spurt kosmetisk sykepleier Kari Anne Eik om hvordan hun hjelper sine kunder med å redusere røykelinjene og få et yngre uttrykk.

”Linjene går ofte helt ned i leppen, og jeg legger da Restylane i leppekanten for å glatte ut linjene. Jeg legger også små, nesten mikroskopiske dråper med hyaluronsyre i leppene for å gi fukt og et veldig diskret volum”, sier den erfarne behandleren Kari Anne Eik. Hun gjør til daglig kombinasjonsbehandlinger med Restylane, hudprogrammer, laser, microneedling, mesoterapi og LED-lys i klinikken Visage Medispa i Horten. Alt tilpasset hver enkelt.

”Til røykelinjer bruker jeg ofte Restylane Skinbooster Vital og Light eller Restylane Fynesse som er tilpasset den tynne huden rundt munnen. Resultatet blir helt naturlig og røykelinjene blir mindre synlig.”

Se selv på bildene. Dette er kunder som nettopp er behandlet og har derfor en liten hevelse, som går ned i løpet av kort tid.

Restylane Skinbooster Vital gir fukt og volum, med et naturlig resultat.

 

Korrigering av røykelinjer med Restylane Skinbooster LightVi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: