Røykelinjer og «sur munn»

Røykelinjer og «sur munn»

Stine Marie Nyheim driver Hygeia Helse og Kosmetiske Senter på Høvik utenfor Oslo. ”Majoriteten av mine godt voksne kunder kommer og spør hva de kan gjøre med disse ”problemområdene”, sier Stine Marie. Her er hennes svar.

Hva gjør du med røykelinjer?

Tidligere har røykelinjer vært noe mer utfordrende å behandle fordi man naturlig nok ikke vil ha noe ekstra volum i overleppen. Restylane lanserte nylig et produkt, Fynesse, som er spesielt godt egnet til behandling av disse linjene. Dette er en tynn hualuronsyregel som injiseres rett under huden og skaper et naturlig og pent resultat. Dersom linjene er dype kreves det flere behandlinger med et par måneder imellom. Det er fordi linjer som har vært der lenge ofte blir som et slags «arr» og huden trenger tid til å fornye og «omstille» seg.

Les også Høst og reparasjon

Kan man gjøre flere ting?

Man kan akselerere prosessen med behandlinger og produkter som er med på å stimulere huden til å fornye seg, som for eksempel microneedling, kjemiske peelinger og hjemmeprodukter med aktive ingredienser som A-vitamin og fruktsyrer. Retinext gel fra Elixir Cosmeceuticals er et produkt til hjemmebruk som inneholder en høy konsentrasjon av A-vitamin. Vitamin A øker produksjonen av nye friske celler og utstøtelsen av gamle. Huden vil derfor over tid bli friskere og glattere og linjene mindre synlig.

Hva når munnvikene begynner å henge?

Det er ikke stas å se sur eller streng ut hele tiden! Mange av mine kunder forteller at de blir oppfattet som sure selv om de ikke er det.

Les 10 hudtips for 25+

Allerede fra 25-års alderen begynner så smått aldringsprosesser i huden som fører til tap av fuktighet, spenst og volum. Det gjør seg etter hvert gjeldende i form av mer markerte linjer, blant annet rundt munn og nese. Om man begynner tidlig med gode produkter og behandlinger kan man forsinke denne prosessen.

Hva er mest effektivt mot såkalt ”sur munn”?

Restylane Skinbooster er en fantastisk god behandling som tilfører fuktighet og gjenskaper spenst og vitalitet i huden, og dermed kan få bukt med disse forandringene på et tidlig stadium. Restylane Skinbooster gir aller best resultat i form av en kur på 3 ganger, og deretter vedlikehold ca. hver 6 måned. Såfremt man vedlikeholder kan effekten av denne behandlingen vare i årevis.

Om linjene er blitt mer fremtredende vil jeg anbefale et tykkere Restylane-produkt som har bedre løftekapasitet, slik at man får myket opp overgangen mellom øvre og nedre ansikt. Det er viktig å huske på at disse hudforandringene også er et resultat av volumtap i øvre del av ansiktet, og at det kan være fint å fylle på litt der også for å opprettholde riktige proporsjoner og harmoni i ansiktet.

Din autoriserte Restylanebehandler vil gi deg råd og veiledning i forhold til hvilken behandling som er best for deg for å oppnå et naturlig og pent resultat.

 Vi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: