Restylane i leppene – del 2

Restylane i leppene – del 2

Norges leppedronning Julie Horne forteller deg alt du vil vite om Restylane i leppene. Julie Horne er kosmetisk sykepleier på Eger Skin Clinic. Hun er også spesialist på leppebehandlinger. Her knuser hun noen myter. Del 2 av 2.

Er det noen som ønsker store og unaturlige lepper?

Les del 1 av dette intervjuet her

Ja, men det er kun noen få som etterspør dette. Jeg har tatt et bevisst valg og behandler ikke dem som ønsker et unaturlig resultat. Jeg føler at jeg har et ansvar som kosmetisk sykepleier. Jeg setter også på en måte min «signatur» på mine kunder og vil ikke stå bak unaturlige resultater. Det er ikke det jobben min handler om. Mine kunder skal føle seg som den beste utgaven av seg selv, ikke se behandlet ut.

For å unngå misforståelser vil jeg nevne at store fyldige lepper nødvendigvis ikke trenger å se unaturlige ut så lenge leppene er behandlet med finesse, har riktige proporsjoner og passer inn i ansiktets øvrige anatomi. Det må være balanse og harmonere.

Hvis man har tynne lepper fra naturen sin side må man smøre seg med tålmodighet. Det kan ta år før man oppnår ønsket fylde. Det skal ikke mye til for at leppene ser stramme og behandlet ut. Noen ganger må man starte med så lite som 0,2-0,3 ml for å bevare en naturlig look under prosessen.

Hvem passer til å få leppebehandling?

Det er noen kriterier som må oppfylles. Man må f. eks være over 18 år og ikke gravid eller ammende.

SE FILM OM LEPPEBEHANDLINGER

Hvor ofte må man behandle leppene?

Når det gjelder holdbarhet er det faktorer som alder, vev og metabolisme hos det enkelte individ som er avgjørende. Noen trenger påfyll 1-2 måneder etter første behandling, mens andre kan ha en signifikant effekt i opp til 2 år. Det er altså store individuelle forskjeller.

Kan man få klumper i leppene?

Filleren kan kolonisere seg i ”lommer” i vevet og danne små kuler/klumper. Hvis dette skulle oppstå kan man massere vevet en periode. Da jevner det seg ut. Hvis problemet vedvarer må man ta kontakt med sin behandler, som kan fjerne disse på forskjellige måter.

Behandlere med lite erfaring og dårlige injeksjonsteknikker kan også være en årsak til klumper i leppene. Derfor bør du alltid se etter gyldig ID-kort, slik at du vet at behandleren bruker original Restylane og har medisinsk kompetanse.

Husk også at du alltid skal få en eksklusiv Restylane Lipstick etter behandling av lepper.

Les mer om dette her: //restylanenorge.no/restylane-lipstick/

 Vi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: