Piff opp huden til vinteren

Piff opp huden til vinteren

Lene Garderhagen på Vital Hudklinikk på Madla og Forus gir sine beste tips for ekstra glød til selskapslivet i vinter.

Hvordan få glød i vinter?

Lene Garderhagen

Nå er tiden for å kunne gjøre mye mer og jobbe med huden sin. Jeg anbefaler å bruke fruktsyrer og/eller A-vitamin, som jobber litt sterkere og dypere i huden. I tillegg anbefaler jeg en kur med Restylane Skinbooster, som gir fukt, glød og boost i huden. Ta en slik kur før julebordsesongen. I tillegg er det viktig å ha et godt hudprogram som kan jobbe mer aktivt med huden.

Hva med litt ekstra partyglow?

Hvis du vil gjøre noe ekstra før juleselskapene anbefaler jeg en skikkelig virkningsfull maske som Get Glowing ansiktsmaske fra det økologiske merket Voya. Den fungerer kjempefint, og du kan enten ta den dagen før fest, eller samme dag hvis huden tåler den godt. Det er som et First Aid Kit til julebordet.

Strålende hud til juleselskapet

Er det andre ting som kan få bort den trøtte vinterhuden?

En hudforbedrende behandling med Dermapen der man ikke går så dypt, og stimulerer overhuden til å skinne, og ta til seg mer fuktighet, er absolutt også noe som kan gi mer glød og friske opp utseendet. Mesoterapi er litt mer krevende, og må tas noen dager før siden man kan få blåmerker, men er verdt det hvis du planlegger litt.

Ekspertenes vintertips

 Vi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: