Naturlig forvandling!

Naturlig forvandling!

Tove Berg har aldri vært en jålebukk. Egenpleien har stort sett bestått av å vaske håret etter lange arbeidsdager som kokk med hodet over gryta på Nordneskroa i Saltdal. Nå slo et helt team seg sammen om å gi Tove Berg en oppfrisking.

En fornøyd ordførerfrue

Tove er gift med ordfører Rune Berg i Saltdal kommune. Etter å ha jobbet som kokk i flere tiår, fikk Tove den smertefulle leddsykdommen artrose. Da ble hun nødt til å uføretrygde seg, og Tove har hatt lite overskudd til å pleie seg selv.

– Det er nok mer enn ti år siden jeg gjorde noe med håret. Da farget jeg det selv hjemme, og det blir sjelden som man ser for seg, flirer 58-åringen.

Sommeren i fjor startet hun å ta hudforbedrende behandlinger hos skjønnhets –og velværeklinikken Vanitas, som nylig åpnet en avdeling på Vensmoen i Nord-Norge. Blant behandlingene var ”Skinbooster Gold”. Det er en fuktighetsbehandling med små dråper Restylane.

– Skinbooster Gold er vår signaturbehandling, sier Frode Molund Haugen, innehaver av Vanitas. – Hyaluronsyre binder jo vann og det fungerer som en fuktbehandling fra innsiden, i tillegg til å stimulere kollagenproduksjonen og sette i gang en foryngelsesprosess i sliten hud. Som du ser på bildene, har huden hennes blitt bedre og linjer er jevnet ut, forteller Frode Molund Haugen.

Frode Molund Haugen forteller at behandlingen stimulerer hudens egen kollagenproduksjon over tid, og gir et veldig naturlig resultat. Man bør som regel starte med tre behandlinger med rundt 3-4 ukers mellomrom.

– Restylane er små dråper med sukkersyre som vi sprøyter inn i huden. Dette stoffet er 99 prosent likt det vi har der fra før. Når vi blir eldre, går produksjonen ned, og huden blir tørrere og slappere. Når vi sprøyter inn de små dråpene, binder det vann i huden. Det gjør at vi får bedre blodsirkulasjon og mer glød, forteller han.

På spørsmål om han og skjønnhetsklinikken bidrar til å forsterke skjønnhetspresset i dag, svarer han nei.

Frode Molund Haugen, innehaver av Vanitas

– Vi er ikke blant de som legger oss ut i forhold til de svære leppebehandlingene og slikt noen forbinder med Botox og Restylane. Det er den vanlige mannen og kvinnen i gata mellom 35 og 65 som ønsker vår hjelp, forteller Haugen.

Han trekker frem Tove som et eksempel på dette:

– Målet med hennes behandlinger var ikke å gjøre henne til et nytt menneske, men en freshere utgave av seg selv.

For å oppnå dette ble overganger ved kinn, neselinjer og kjevelinjer fylt inn med Restylane.

– Når man går og verker i fingre og håndledd, er det utrolig hvor mye det hjelper å føle seg litt mer vel. Jeg føler meg faktisk nesten som et nytt menneske, utenpå altså, avslutter Berg.

Vanitas ble ”headhuntet” til Saltal

På Vensmoen i Saltdal Kommune la de alt til rette for at Vanitasklinikken skulle etablere seg i det gamle sanatoriet. Lokalbefolkningen ville også få behandlinger som virker av profesjonelle hudspesialister. 20. mai i fjor ble det åpningsfest i splitter nye lokaler og både ordfører og kommunerepresentanter stilte.

”Det er overveldende hvordan kommunen har lagt til rette for oss”, sier Frode Molund Haugen, som selv kommer fra stedet.

Vanitasklinikken drives av Frode og hans partner Svein Morten Aune, og ligger på Ås i Akershus, og nå også i Saltdal. ”Hvorfor skal bare folk i byene ha tilbud om å ta vare på seg selv?”, sier Frode. ”Denne muligheten måtte vi jo si ja til. Og maken til velkomst må man lete lenger etter.”

Ikke bare lepper og kjendiser

Mange misforstår og tror at dette bare dreier seg om jåleri, men det kan like godt være en mann i bygningsbransjen som ønsker å fikse noe som irriterer ham, eller mennesker som sliter med sykdom og som derfor trenger å føle seg ”freshere” i sykdomsperioden. Det kan også dreie seg om helt konkrete ting som å reparere arr, asymmetriske lepper eller ganespalte! ”Vi jobber med folks ansikter. Det er noe vi har dyp respekt for”, sier de to i Vanitasklinikken.

Ordførerfruen fikk fart i sakene

Det var kona til ordføreren som tok kontakt, og tenkte at beboerne i Saltdal ønsker både ansiktsbehandlinger, gode hudprodukter eller Restylane, Dermapen og øvrige anti-age behandlinger som kan gjøre dem mer fornøyd med seg selv. ”Vi ønsker også å knytte til oss hudpleiere og spesialister på manikyr og pedikyr.”

 

 Vi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: