Om Restylane

Om Restylane

Restylane er verdens mest dokumenterte filler med hyaluronsyre. Det er derfor Restylane omtales som The Gold Standard. Restylane er den filleren som er mest lik kroppens egen hyaluronsyre. Restylane glatter ut rynker, forynger huden, gir fyldigere og mykere lepper og fremhever ansiktskonturer.

Restylane er verdens mest dokumenterte filler med hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen. Hyaluronsyren i Restylane er ikke-animalsk og ligner kroppens egen. Det er derfor minimal risiko for allergiske reaksjoner. Restylane er under 1 % modifisert. Det betyr at Restylane er nesten identisk med kroppens egen hyaluronsyre. Noe som gjør at kroppen gjenkjenner produktet som sitt eget, og dermed lar det være i fred. Dette gir lang varighet og svært liten grad av betennelsesreaksjoner. Alle andre produkter på markedet har en modifisering fra 7 – 60 %.

I tillegg sørger Galdermas patenterte NASHA™-teknologi for at Restylane har en enestående løftekapasitet og hudforyngende effekt som varer.

Restylane har vært på markedet i over 20 år, og er brukt i over 25 millioner behandlinger verden over. Restylane regnes som The Gold Standard innenfor denne behandlingskategorien.

prosent

Produkter
Restylane består av en rekke produkter som brukes på forskjellige områder og indikasjoner. Alt fra å øke volum til foryngende behandlinger, som gjør huden myk, frisk og naturlig. Behandlinger med Restylane stimulerer hudens egne prosesser, og styrker huden på sikt. Alle Restylane-behandlere går gjennom et omfattende autorisasjonsprogram, slik at du kan være helt trygg.

Restylane utvikles og produseres av det svenske bioteknologiselskapet Galderma, som har hovedkontor i Uppsala, Sverige, samt filialer over hele verden. Galderma driver kontinuerlige forsknings- og utviklingsprogrammer hvor sikkerhet og kvalitet har høyeste prioritet.

I Restylane-serien finnes følgende produkter:

Restylane fyller ut moderate linjer og rynker som sinnarynke, panne og linjene mellom nese og munn.

Restylane Lip Volume gir leppene volum og former konturer i leppelinjene.

Restylane Lip Refresh gjenoppretter fuktbalansen, gjør leppene myke, gir glød og volum etter ønske – med et naturlig resultat.

Restylane Skinboosters er hudforyngende behandlinger til ansiktet, som tilfører huden fukt innenfra, og gir et friskt og naturlig utseende. Produktet kan også fylle ut små, ujevne linjer rundt øynene eller rundt munnen, og er også fin til å behandle arr etter acne, eller de tynne hudområdene som hender, hals og decolleté.

Restylane Perlane har litt større molekylstørrelse og brukes til dypere linjer.

Restylane SubQ forsterker ansiktets konturer, og bidrar til å gi mer definisjon til kinnben eller hakeparti, og gir en naturlig ansiktsløft.

Restylane Skincare – Restylane sin egen profesjonelle hudpleieserie.

Macrolane brukes til kroppskonturering, og anvendes kun av plastikkirurger.

RELEASE YOUR BEST YOU


Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: