Om Galderma

Om Galderma

Galderma er blant verdens ledende foretak innen dermatologi som ble etablert i 1981. I dag har Galderma 31 datterselskaper og er representert i over 70 land verden over. 
Totalt har Galderma 4000 ansatte som arbeider med alt fra forskning til markedsføring av legemidler.

Galderma Nordic AB ble etablert i 1999 med hovedkontor i Uppsala, som også er selskapets «Global Aesthetic Center of Excellence» med nesten 400 ansatte, samt forskning og utvikling i verdensklasse.
I den nordiske regionen har vi reseptbelagte legemidler for behandling av akne, neglesopp, rosacea, psoriasis og kjønnsvorter samt reseptfrie legemidler mot akne og vorter. Vi har også legemidler og produkter for estetiske behandlinger, som Restylane. Galdermas spesialområde er huden.

Restylane
Restylane er basert på selskapets patenterte teknologi, NASHA™ for fremstilling av stabilisert, ikke-animalsk hyaluronsyre. Restylane består av hyaluronsyre (HA) basert på den unike og patenterte NASHA™ -teknologien, som gjør at hyaluronsyren er 99 % biologisk lik den hyaluronsyren kroppen selv produserer. 
Restylane er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker, forme lepper og konturer, og gi huden spenst og tone. Restylane er verdens mest brukte og dokumenterte HA-filler med solid, klinisk dokumentasjon.
Restylane regnes som «The Gold Standard».

 

Visste du at ……

… hos en voksen person tilsvarer overflaten på huden to kvadratmeter og representerer 15 prosent av den totale kroppsvekten. Den beskytter oss mot angrep fra mikroorganismer, reagerer på trykk, varme, kulde og smerte. Den hjelper oss til å regulere kroppstemperaturen vår og er det organet som holder kroppen på plass. Kort sagt er huden en viktig del av kroppen vår. Noe å ta vare på og beskytte.


Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: