Nytt i Norge: Restylane Keyhole Lips

Nytt i Norge: Restylane Keyhole Lips

Restylane Keyhole Lips – definerte, sensuelle og myke lepper, på en naturlig og subtil måte

Har du sett det lille mellomrommet mellom øvre og nedre leppe? Ikke overdrevent, men akkurat nok til at det gir det lille ekstra. Det kaller vi ”Keyhole Lips”. En helt egenutviklet teknikk med for og med Restylane sine leppeprodukter. Noe helt nytt!

Julie Horne hos Eger Skin Clinic er leppespesialisten som utviklet denne helt spesielle teknikken, og har gjort den til sin egen signaturbehandling. ”Jeg synes det er veldig vakkert med det bitte, lille mellomrommet mellom øvre og nedre leppe. Det er sensuelt på en naturlig og classy måte», sier Julie Horne.

Hva er Keyhole Lips?

«Keyhole Lips er lepper som har den lille åpningen mellom øvre og nedre leppe. Gjerne i kombinasjon med en skarp, definert amours bue. Det viktigste for meg til sist er at resultatet blir naturlig. Leppene kan komme i forskjellige størrelser og fasonger men felles har de den lille åpningen sentralt.»

 

Er det vanskelig å få?

«Jeg har utviklet en helt egen teknikk for å oppnå ”Keyhole Lips”. Restylane har 5 forskjellige leppeprodukter og jeg tilpasser produkt etter hver enkelt leppe. Alt etter om kunden ønsker volum, definisjon, fukt og/ eller mykhet.

Det skjer også at jeg bruker 2 produkter i en og samme behandling for å få til det perfekte resultatet.

Noen har et godt utgangspunkt fra naturens side, mens andre må ha litt tålmodighet for å forme og bygge volum over tid.»

Hvordan har leppeidealene utviklet seg?

«Lepper har alltid vært i fokus og det har vært mange trender gjennom tidene. Vi har Marilyn Monroe som ikon på 50-tallet med sine voluminøse, røde lepper. På 70-tallet kom Twiggy i fokus med den androgyne looken og smale lepper. 90-tallets Pamela Andersen ble frontet med sine store lepper i feil proporsjoner. Julie poengterer at nedre leppe skal alltid være større enn overleppen, uten unntak. På 2000-talletslepper dreide det seg om Angelina Jolie. Store lepper men med riktige proporsjoner. Hun har også en kløft i nedre leppe som ble svært populært.»

Hvorfor Keyhole Lips?

Julie mener det er på tide med en ny leppetrend. Hun mener også vi er klare for mer avanserte teknikker og finesse. Hun har sett alt for mye behandlinger der man har fylt 0,5 ml oppe og 0,5 ml nede på en standardisert måte. Keyhole lips kan lages på de aller fleste og kler kvinner i alle aldre. Spesielt utviklet for og med Restylane.

Julie ser hver enkelt leppe som et prosjekt og bruker god tid. Hun reiser nå på Norgesturné for å undervise andre autoriserte Restylane behandlere, slik at Keyhole Lips kan fås på utvalgte klinikker nær deg innen kort tid.

Her finner du Restylane Keyhole Lips:

Oslo: Eger Skin Clinic
Drammen: Evelyn Hals
Kristiansand: Novelaklinikken
Arendal: Klinikk Arendal
Sandefjord: Klinikk Odden
Lillestrøm: Signaturklinikken
Ski: Vanitas
Hamar: Medisinsk Hudklinikk
Bergen: Frøken Dings
Stavanger: Avea klinikken og Kari Elen Bjelland
Trondheim: ELA klinikken
Molde: Hudstudio
Bodø: UNIK
Tromsø: Mediva

Se kontaktinformasjon til klinikkene her. Husk at Restylane KUN finnes på utvalgte klinikker. Ikke la deg lure av useriøse klinikker.

3 huskeregler:

Det er i dag mange ulike kopiprodukter der ute, og behandlere som dessverre ikke forteller den hele og fulle sannheten om hva de benytter.
Ønsker du behandling med Restylane bør du se og spørre spesifikt etter:

  1. Gyldig ID-kort for 2017.
  2. Be om å få se emballasjen før behandling.
  3. Ved leppebehandling skal du alltid få Restylane Lipstick! Hvis ikke har du ikke fått Restylane …..

Les mer her: Få en Restylane Lipstick når du tar leppebehandlingVi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: