Nei til Duckface

Nei til Duckface

Kathrine Odden sitt mål er vakre og naturlige lepper. ”Når jeg vurderer leppene til en kunde, ser jeg først og fremst på om det er balanse mellom øvre og nedre leppehøyde. For at denne balansen skal eksistere, må nedre leppehøyde være ca. 1,6 ganger større enn øvre leppe. Dersom den øvre er størst, vil man få det som kalles ”Duckface”, sier Kathrine.

«Mange er nok ikke klar over at de går rundt med ”duckface” fordi de ikke ser seg selv i profil, men bare studerer leppene sine forfra”, sier spesialisten og autorisert Restylanebehandler Kathrine Odden.

Hun driver sin egen klinikk i Sandefjord, og er virkelig blitt en av landets leppespesialister. Spesialist på naturlige lepper!

Lepper Klinikk Odden3

Harmoni og balanse

Kathrine påpeker at i tillegg til forholdet mellom øvre og nedre leppehøyde, er også forholdet mellom hake og lepper vesentlig. ”Leppene skal ikke stjele all oppmerksomhet, men samarbeide med hakepartiet”, sier hun. ”Er haken liten slik at leppene blir stående ut, kan man med filler i hakepartiet skape både harmoni og balanse mellom hake og lepper.”

Vær tålmodig

Kathrine sier at vakre lepper må bygges opp over tid. Det betyr at huden må få venne seg til filleren gradvis, for å tilpasse seg en ny størrelse. ”Samtidig må man ikke glemme at det endelige resultat på en fillerbehandling ser man først etter noen dager, når den hevelsen som er skapt av injeksjonen – ikke filleren –  går ned.” For å skape så liten hevelse som mulig, bruker Kathrine som oftest pixelkanyle, fordi hun har erfart at det gir mindre hevelse, sjelden blåmerker og samtidig et jevnere og penere resultat.

Gi leppene et fuktboost

På vinterstid har leppene lett for å bli både tørre og stramme. For å bøte på dette kan man benytte et tynnere fillerprodukt, som gir mye fukt, men minimalt volum. Restylane har hele spekteret av produkter til lepper, helt avhengig av hvilket resultat man ønsker.

Fillerbehandling krever til syvende og sist en utpreget estetisk sans, i tillegg til fagkompetanse og tekniske ferdigheter.

”Å gjøre det beste for den enkelte kunde og samtidig klare å se kundens potensiale, er helt avgjørende for et vellykket resultat – for vakre lepper som for alt annet!”, avslutter dyktige Kathrine.

Finn en autorisert Restylanebehandler nær det her.

www.klinikkodden.no

lepper4

lepper3

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: