Restylane i leppene – alt du lurer på – del 1

Restylane i leppene – alt du lurer på – del 1

Norges leppedronning Julie Horne forteller deg alt du vil vite om Restylane i leppene. Julie Horne er kosmetisk sykepleier på Eger Skin Clinic. Hun er også spesialist på leppebehandlinger. Her knuser hun noen myter. Del 1 av 2.

Hvilke myter sitter fortsatt vedrørende leppebehandling?

En vanlig myte er at Restylane er en eldre filler og at det har kommet nye på markedet, som er mer moderne og holder lenger. Restylane er originalen, og den filleren som er mest brukt i hele verden. Den svenske oppfinnelsen er også den filleren det er forsket mest på med grunnleggende dokumentasjon som mange nye fillere mangler totalt.

Restylane har verdens største produktportefølje med hele 11 produkter tilpasset hvilken type behandling som ønskes behandlet.

Nytt i Norge; keyhole lips

Hva vil de fleste oppnå med behandlingen?

De fleste i dag ønsker et naturlig resultat. Dette er en positiv utvikling, spør du meg.

Noen vil kun rette opp i asymmetrier uten å få større lepper. Noen vil kun ha fukt. Men de fleste av mine kunder ønsker en definert leppekant, fremheve amours bue og få naturlig fylde.

SE FILM OM LEPPEBEHANDLING HER

Fikk selvtilliten tilbake

Hvilke produkter brukes i lepper, og hva må man ta hensyn til når man behandler lepper?

Restylane Kysse er en myk filler som gir naturlig volum. Den er perfekt for å skape naturlige myke kysselepper. Restylane Defyne er også en myk filler, men gir mer volum og definisjon. Vil man forandre fasong, definere og få den lille ekstra «pouten» er dette det optimale produktet. Disse to leppeproduktene i Restylane familien er uten tvil blitt mine favoritter.

Restylane Lyps er leppeproduktet som gir mest volum. Det er også perfekt til definisjon. Lyps kan oppleves som litt fastere i konsistensen, sammenlignet med Kysse og Defyne, men gir definerte og ekstra fyldige lepper.

Restylane Refyne er perfekt til voksne kvinner som vil erstatte volumtap og gi leppene fukt. Den gir en liten naturlig ”plump”.

Restylane Skinbooster er produktet til dem som sliter med tørre lepper, men ikke ønsker endret størrelse eller fasong. Skinbooster har en tynnere viskositet og gir leppen masse fuktighet.

Er det spesielle hensyn å ta ved leppebehandlinger?

Det er mye man må ta hensyn til ved leppebehandling. Først må man gjøre en anatomisk analyse og fokusere på ansiktets proporsjoner forfra og i profil. Man må ta hensyn til plasseringen av tenner, over eller underbitt, asymmetrier osv.

Det er i tillegg viktig å velge riktig produkt. Da må man ta hensyn til kundens ønske, anatomi og leppevev.

Hvis kunden f. eks har et løst leppevev etter volumtap med mye lommer, bør man velge et mykt produkt som Restylane Kysse eller Refyne. Jeg anbefaler disse kundene å massere leppene en periode for å forhindre at filleren danner små kolonier i lommene. Man bør dog vente en uke eller to til hevelse og ømhet har lagt seg. Hvis kunden i tillegg ønsker mer definerte lepper, velger jeg et fastere produkt i leppekanten og et mykere produkt til fyll.

Husk også at du alltid skal få en eksklusiv Restylane Liptint etter behandling av lepper.

Les mer om dette her: //restylanenorge.no/restylane-lipstick/

 Vi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: