Masculine Look

Masculine Look

Det kommer flere og flere menn innom Vanitasklinikken. De fleste er i aldersgruppen 25-55 år gamle. ”Det vi ser er at det ikke lenger er mulig å beskrive hva som er den ”typiske” mannlige kunden, men menn er rett og slett generelt blitt mer opptatt av å se freshe og opplagte ut”, sier innehaver av Vanitasklinikken, Frode Molund Haugen.

Frode Molund Haugen, Vanitasklinikken

Er det egentlig forskjell på hvordan man behandler kvinnelige og mannlige kunder?

”Tilnærmingen til behandling av menn er annerledes enn til kvinner. Forenklet kan man si at kvinner skal ha en rundere ansiktsform, og menn en mer firkantet og maskulin ansiktsform. Menn skal ha mer fokus på et bredere og markert kjeveområde og bredere-markert hake, og lavere, tykke bryn. For å gjøre menn mer maskuline skal de ha smal overleppe og heller litt fyldigere underleppe. Menn skal heller ikke ha for mye filler i nasolabiale linjer.

Les flere råd fra Vanitasklinikken her

Hva skal menn ikke ha?

”Man må være forsiktig med for høye kinnben, og ha mer fokus på midtre del av ansiktet. Menn skal heller ikke se for glatte ut, men vi behandler heller linjer og rynker som gjør at man ikke ser trøtt og uopplagt ut. Et eksempel er behandling av innsunkne tårerenner.

Hvordan skiller menns hud seg fra kvinners?

Mannlig hud er generelt tykkere, og har mindre underliggende fett og mer kollagen enn huden hos kvinner. Mens kvinners hud ofte endrer seg etter fødsler og overgangsalder, eldes mannlig hud lineært med tiden. Dette fører til at huden mister sin spenst og blir grovere og tørrere. Kollagen og elastiske fibre brytes ned, og kvaliteten på kroppens egen hyaluronsyre svekkes.”

Har du noen produkt-tips til gutta?

Motto er: Fukt, fukt, fukt

Rens huden jevnlig.

Tilfør fukt til huden – Vi anbefaler vår signaturbehandling – Skinbooster Gold – som tilfører huden masse fukt og bedrer både elastisitet og kollagen over tid.

En god fuktighetskrem

En god solkrem med høy faktor (25 – 50)

En lett ansiktsskrubb (1-2 g i uken)

Vi anbefaler også kjemiske peelinger og behandlinger med Dermapen, men vær litt forsiktig med slike behandlinger i sommerhalvåret, siden man helst ikke skal utsettes for sol mens behandlingene foregår.

Se alltid etter gyldig ID-kort så du vet du får ekte Restylane av en autorisert behandler.

Mennene må henge medVi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: