Hvem kan bli autoriserte Restylane behandler?

Hvem kan bli autoriserte Restylane behandler?

Galderma stiller krav til medisinsk utdannelse. Du må være lege, tannlege eller sykepleier.

(NB! For sykepleiere kreves delegering fra en ansvarlig lege). Galderma setter også krav til ansvarlig lege hva gjelder responstid, samt legens kunnskap og bivirkninger knyttet til behandling med Restylane.I dag er det stor interesse for Restylane og de muligheter vi på Galderma tilbyr når det gjelder utdannelse, kurs, markedsføring, salg, support mm. Vårt samarbeid starter alltid med en kontakt der vi sammen ser på dine behov og ikke minst tanker, ambisjoner og muligheter med Restylane.

Når det gjelder kursprogram må alle nye behandlere gjennom Restylane sitt autorisasjonsprogram. Dette består av flere ulike kurs fordelt over 6 måneder, med fokus på sikkerhet og anatomiforståelse, samt at man vil lære helt enkle injeksjonsteknikker med Restylane. Områder man først lærer seg å behandle er nasolabiale furer, kinn, hake, lepper (basis) og hudforyngelse. Etter gjennomført og bestått autorisasjonsprogram får du tittelen autorisert Restylane behandler, og utdelt eget ID-kort som bevis på dette. ID-kortene er personlige og oppdateres hvert år i henhold til oppsatte kompetansekrav fra Restylane Norge.
Jobber man med Restylane har man tilgang til omfattende videreutdannelse med mer avanserte behandlingsteknikker, spesialistkurs, anatomispesialisering og seminarer med norske og internasjonale foredragsholdere og lærere.

For ytterligere informasjon om autorisasjonsordningen ta kontakt med:

Knut-Anders Hillestad OFFISIELL DISTRIBUTØRKnut-Anders Hillestad
Mobil 91 66 33 81 eller knut.hillestad@galderma.com


Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: