Hva kan vi gjøre for mennene?

Hva kan vi gjøre for mennene?

Foto: Pia Bråthen

Vi har spurt Britta Goldsack på MBC Lasersenter om hva hun gjør med mennene som kommer innom. Hun forteller at det blir flere og flere menn som kommer, og de er både trofaste og lydhøre. Menn er ofte enkle å forholde seg til.

 ”Vi må tenke annerledes når vi behandler menn. De skal være maskuline, og vi må ikke behandle bort det markerte og maskuline uttrykket”.

 

iStock_000019061219_SmallHvilke menn kommer til klinikken?

”Det er mange forskjellige og alle aldre. Flere har fått seg ny og yngre partner etter samlivsbrudd, eller er nyskilte og på markedet igjen. Andre kommer fordi de ser at de opplever volumtap, har dypere rynker og sinnarynken plager dem kanskje.”

Hva gjør du mest av?

”Mange får behandlet volumtap i ansiktet med Restylane ved å få tilbake litt av fylden og derved et løft. Flere behandler sinnarynken, området rundt øynene og minsker dype furer ellers i ansiktet. Menn har tykkere og sterkere hud enn kvinner, og behandlingen blir annerledes. ”

”Det er ofte litt tabu for menn, så de forteller det sjelden til noen. Heller ikke til partneren. Det skal ofte lite til, og vi gjør bare litt om gangen, slik at de ser friskere ut uten synlige forandringer for øvrig. De blir mer fornøyd med seg selv.”

Hudpleie for menn

Er det andre ting menn gjerne får gjort?

”Når de spør etter gode hudpleieprodukter, er de ofte sendt av partneren som mener de må bli flinkere til å pleie seg selv.”

”Noe mange menn ikke vet er at de kan behandle aknearr med Restylane og minske disse betraktelig. Det er en del menn som har dype arr etter akne i ansiktet og på brystet. Dette kan vi gjøre noe med.”

Acne – hva kan gjøresVi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: