Helt unødvendig å bli solbrent!

Helt unødvendig å bli solbrent!

Stine Marie Nyheim har gitt alle sine kunder solkrem med solfaktor 50 som sommergave. ”Da har i hvert fall jeg sørget for at de bruker ordentlig solkrem og beskytter huden sin”, sier hun.  ”Unngå solbrenthet!!! Gjentatte solforbrenninger øker risiko for hudkreft, og ikke minst akselerer det aldringsprosessen. Det er helt unødvendig å bli solbrent.”

Stine Marie Nyheim driver Hygeia Helse og Kosmetiske Senter på Høvik utenfor Oslo. ”Hygeia er den greske gudinnen for god helse, og datter av guden for legevitenskapen, Asklepios. Ordet ”hygiene” kommer fra gudinnen Hygeia”, forklarer hun.

Hva er typiske sommerbehandlinger?

Sommeren er tid for vedlikehold, pleie og beskyttelse. Det er mange som vil minske kråketær og sinnarynken. Restylane skinbooster er en super sommerbehandling, som tilfører fuktighet og tar bort tørrhetslinjer. Husk brystpartiet. Der er det tynn hud som er sårbar for soling og lett kan få rynker. Brystpartiet bør behandles på samme måte som ansiktet, året rundt. En Skinbooster- kur er effektiv for å forebygge små rynker og tørrhet i utringingen.

Glem ikke brystpartiet. Les mer.

Hva er det med disse syrene?

Jeg er ”syrefrelst”. Salongpeelinger er en effektiv måte å friske opp huden på, både som en kur over tid eller å få frem gløden til en fest. Såkalt ”partypeel. Man bør vente med de sterkeste peelinger til høst og vinter, men en lett salongpeel i løpet av sommeren kan få bort døde hudceller og gi enda mer glød. Ellers kan man sørge for gode produkter hjemme om sommeren i form av eksfolierende krem eller glycolsyrepads som man bruker en til to ganger i uken for å holde huden frisk og glødende.

3 tips til fin sommerhud: 

 

 

Les mer om effektive hudbehandlinger

For de som er vant til å bruke produkter med A vitaminer anbefaler jeg å vedlikeholde bruken av disse sommeren igjennom slik at man ikke må begynne helt «på scratch» igjen til høsten.  A- vitamin «trener» opp huden til å jobbe selv og huden blir dermed mer motstandsdyktig og velfungerende. A- vitamin er den best dokumenterte anti- age ingrediensen og bør inkluderes i enhver hudpleierutine der man ønsker å fokusere på anti-age.Vi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: