Wow-faktoren

Wow-faktoren

I hele det langstrakte Norge er noen av verdens dyktigste kosmetiske behandlere innen anti-aging. Denne gangen har vi spurt Linda L. Borø hos Aleris Kristiansand om wow-faktoren.

Hvordan står det til på Sørlandet?

Linda L. Borø og Birgitte Sandvik hos Aleris Kristiansand

Her på Sørlandet opplever vi at folk er beskjedne. Kosmetiske behandlinger med for eksempel Restylane er fortsatt ukjent «farvann» for mange. De som kommer til oss hos Aleris i Skippergata ønsker en forbedring, men er redd for forandring. De er usikre på hva de kan forvente.

Hva går skepsisen ut på?

Det handler mye om tillit. Tillit til at behandleren kan oppfylle ønsker uten at man blir overbehandlet, og tillit til at vi som fagfolk vet hva vi driver mer –og ser hva som er best for pasienten.

Se etter gyldig ID-kort

Og hva er Wow-faktoren?

Det er gøy å gjøre store behandlinger, men WOW-faktoren er som oftest større når behandlingen har gått gradvis over litt tid.

Jeg liker godt å kombinere behandlinger. Ofte ønsker kunder å starte i ett område av gangen, for så å bygge videre og etter hvert flytte fokuset. Mange har et «problemområde» som de har all fokus på, og ser oftest ikke helheten, eller hvor problemet faktisk kommer fra.

Har du noen yndlingsbehandlinger?

Med Restylane har vi mange muligheter. Det er den fillerprodusenten som har flest produkter i sin portefølje. Det gjør at man kan skreddersy og tilpasse behandlingene helt til hver enkelt.

Ved å jobbe seg gradvis frem, føler de seg ikke endret, men ser at de ser mer ut som de føler seg. Når man da ser på før/etterbilde er det utrolig mange som blir overrasket over hvordan de så ut før vi begynte, og sier; ”Har jeg sett sånn ut!!?”

RSB_06_0474_LR_Web_LogoHvordan få et naturlig resultat?

Det handler om å ta tilbake volumet og konturere ansiktet. Jeg har sans for detaljer og liker å snakke med kundene. Finne deres personlighet. Da kan man lettere gi et resultat de blir fornøyd med.

Fine, naturlige resultater er jo det vi jobber for. Det er varemerket vårt. Ved å snakke med folk, leser jeg også ansiktets anatomi. Alle er ulike i hvordan de bruker mimikk.

Hva er viktig å huske på?

Det er viktig å bevare personligheten i er ansikt. Hos de fleste ligger det mye i øynene. Hos andre er det enkelte trekk som gjør dem særegne. Man må bevare de positive trekkene.

Naturlig elegant

Resultatet av injeksjoner kommer alltid bedre frem når huden er sunn og frisk. En stor del av jobben dreier seg om hudhelse. En sunn, velfungerende hud avhenger av at den blir tatt vare på med riktig behandling og «sunn mat». Vi har som kosmetiske sykepleiere mulighet til å behandle kunder med reseptbelagte produkter. Derfor får vi også helt andre resultater enn hva man kan få i vanlig hudpleie.Vi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: