Feminisering av ansiktet

Feminisering av ansiktet

Iben har alltid vært en jente, bare ikke fullt og helt. Nå har funnet seg selv. En del av prosessen er det autorisert Restylanebehandler Mia Martinsen på Medisinsk Hudklinikk på Hamar kaller ”feminisering av ansiktet”.

Behandler Mia Martinsen, Medisinsk Hudklinikk på Hamar

Mia: ”Jeg er veldig opptatt av at Restylane er for ALLE , ikke bare de som vil forstørre lepper, kinn, minske røykelinjer eller hva det måtte være. Restylane kan også være med på å bedre selvbildet, selvtilliten og livskvalitet. Iben er en nydelig jente som fra naturens side ble født som gutt og som nå er i sluttfasen av prosessen med å bli fullverdig kvinne.”

Hvordan går du frem?

”Iben startet hos meg med hårfjerning med laser i 2015. Vi har siden da jobbet med å feminisere ansiktet hennes. Jeg har lagt Restylane i kinnene for å skape mer mykhet og volum, samt smalne ansiktet for å få vekk de maskuline trekkene og minske den maskuline kjeven i forhold til resten. Restylane  er lagt i de nasolabiale linjene, Jeg har også lagt Restylane Kysse i leppene for å gjøre ansiktet mer feminint. I tillegg har huden fått en kur med Restylane Skinbooster.”

”Planen framover er å legge litt mere Restylane i kinnene, i de nasolabiale linjene og korrigere lepper.”

 

Iben ønsker å være åpen?

”Iben er som jeg veldig opptatt av at Restylane er for alle, og den forskjellen det kan gjøre både utseendemessig og ikke minst for selvtilliten og selvbildet er viktig. Iben er en positiv og utadvendt jente, og ønsker å stå frem for å hjelpe andre, i tillegg til å avmystifisere en slik prosess.”

 

”For mange er hormonbehandling tilstrekkelig feminiserende, men mange ønsker i tillegg hjelp utenfra med å fremheve de feminine trekkene. Vi startet i 2015 med laserbehandling for å fjerne hårvekst i ansiktet, senere behandlet vi overkroppen og hender. Vi har bygget haken litt med Restylane og Azzalure for å gjøre den mindre firkantet, og minsket underbitt.”

”Vi har kjørt en runde med Skinbooster for å fukte huden fra innsiden og få en jevnere og penere hudstruktur. Det øker samtidig kollagen- og elastinproduksjonen i huden. Menns hud er tykkere og grovere, så kombinasjonen av hormonbehandling og Skinbooster mykner uttrykket, og gir mer glød.”

Hvordan formes hun etter hvert?

”Det er så flott å se. Nå blir Iben kalt ”hun” av alle fordi ansiktet er blitt feminint etter behandlingene. Hun er ikke overbehandlet, men det er skikkelig pent. Hun er blitt en naturlig pen jente.”

Hva skjer fremover?

”Vi skal fortsette behandlingen, men det blir mindre og mindre. Mer såkalt ”touch-up” for vedlikehold. De største forandringene er gjort allerede. Vi skal ta en runde til for å redusere de nasolabiale linjene (linjene fra nese til munn) og gjøre leppene enda litt mer feminine med Restylane Kysse. Det skal skje gradvis så vi tar bare litt om gangen.”

”Iben er en veldig åpen og positiv jente , et forbilde for mange i samme situasjon. Hun sier at det er Iben hun alltid har vært. Nå er hun trygg og sikker på seg selv. Dette har forandret livet hennes og hun har endelig funnet seg selv på ordentlig.”

 

 

HUSK Å GÅ TIL EN AUTORISERT RESTYLANEBEHANDLER. SE ALLTID ETTER GYLDIG ID-KORT!Vi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: