Anti-age for halsen

Anti-age for halsen

Pleier du ansiktet, men glemmer halsen? Du er ikke alene. Vi glemmer ofte andre utsatte områder som har tynn hud? For eksempel hendene og ikke minst halsen. Lene Kristensen Vestgaard og Eva Sofie Brannfjell på Essens Dagspa i Tromsø har utviklet en egen anti-age behandling for halsen.

Lene Kristensen Vestgård

Høsten er en fin tid å starte med sterkere behandlinger som har dypere virkning, ettersom både kjemisk peeling og microneedling gjør huden sensitiv for sol i ca. 14 dager etter behandlingen.

Hvorfor har dere utviklet en egen behandling til halsen?

Halspartiet er en forlengelse av ansiktet, som ofte blir glemt. Med årene mister huden elastisitet og oppleves tynnere og slappere. Denne behandlingen passer til alle som ønsker å forebygge aldring og tap av elastisitet på halsen, men passer også for de som allerede har mistet noe spenst, for å plumpe opp linjer og forebygge aldring av huden.

 

Eva-Sofie Brannfjell

Hvordan foregår det?

Behandlingen går ut på å kombinere Restylane Skinbooster med Microneedling, kjemisk peeling og/eller IPL. For de kundene som har elastisitetstap, solskader og velger vi å kombinere Skinbooster og kjemisk peeling.

Behandlingen tas som en kur med 3 ganger, med ca. 4 uker mellom hver behandling. Vi anbefaler vedlikeholdsbehandling hver 6. måned. Det er viktig å huske at det kan ta litt tid før den optimale effekten oppnås, og at man bør bruke gode hjemmeprodukter i tillegg.

Vær snill med de glemte områdene

Hva ønsker man å oppnå?

Mer fukt og spenst i huden, plumpe opp linjer, forebygge aldring og i tillegg behandle uønsket pigmentering i huden.

Dette trenger du i høst

Hva kan man selv gjøre hjemme?

Husk alltid også å rense hals og bryst når du allikevel renser ansiktet morgen og kveld. Jeg anbefaler å investere i en krem som er laget for hals og brystområdet, og da kan jeg anbefale PCA Skin Perfecting Neck & Décolleté. Det er en krem med en spesielt utviklet formula tilpasset den delikate huden på halsen og brystet. Den styrker huden, gjør den fastere, minimerer rødhet og misfarging og bidrar til en jevnere og yngre hud.

Og sist men ikke minst, bruk solfaktor også på hals og bryst!

 Vi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: