Acne og acnearr

Acne og acnearr

Å behandle acnearr med hyaluronsyre som Restylane er en minimalt invasiv behandling som gir effekt som kan vare fra 6 til 12 måneder. Noen ganger enda lenger. Det er en trygg behandling, uten kirurgi eller skader, slik at man kan gå rett på jobb etter behandlingen.

Fillere som Restylane kan være det beste valget for å minske synligheten av slike arr i ansiktet, ved å fjerne uregelmessigheter og gjenopprette hudens naturlige tekstur.

Ikke hvem som helst kan behandle acnearr. Det krever ekspertise og erfaring. Filleren må plasseres helt riktig for å få et fint resultat og man må kunne de siste tekniske metodene. Be om å se ID-kort, og få se eksempler på før og etterbilder av tidligere behandlinger.

Avhengig av hvor alvorlig tilfellet er brukes Restylane Vital og/eller Restylane Vital Light. Hvis man bruker kombinasjonsbehandling med peeling eller laser, gjøres dette annen hver gang.

Ved mange tilfeller trengs ingen oppfølging, men for noen er det bra å ta en oppfølgende behandling etter ca. et år.

Dette sier to eksperter:

Magda Belmontesi 2
Magda Belmontesi, italiensk stjernedermatologen, som underviser på Superior School of Aesthetic Medicine og driver hudklinikk i Milano sier;

«Behandling av acnearr er noe eget. Her er jo ikke huden nødvendigvis utsatt for aldring. Restylane injiseres og stimulerer fibroblaster, kollagenproduksjon og fukt. Forbedringene er for alltid. Det kan ta 6-8 måneder før resultatet er optimalt». Belmontesi bruker også kombinasjonsbehandlinger med for eksempel peeling i forbindelse med acnearr, men det er ikke alltid nødvendig.

Turid Hulbaklien 2
Turid Hulbaklien, autorisert Restylanebehandler ved Oslo Hudpleieklinikk sier;

«Restylane Vital og Vital Light kan være virkningsfullt mot acne. Når man har for lite fukt, produserer huden mer talg, som kan utvikle seg til stygge kviser. Restylane Vital Light bidrar til å gjenopprette fuktbalansen i huden, som igjen kan redusere talgproduksjon og gi glattere og sunnere hud. Har man acnearr, har det ofte utviklet seg hardt vev og det blir uregelmessige søkk i huden. – Dette jevner vi rett og slett ut med Restylane Vital, og det gir veldig fine resultater etter noen behandlinger».Vi vil høre din mening. Gi oss din kommentar.
Copyright © Restylane Norge / Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Ønsker du å være demomodell eller holde deg oppdatert med siste nytt fra Restylane? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Følg oss på: